Sessies & Trainingen

Circle talk

Verhalen geven informatie, kunnen betekenis geven en helen. Het is onze oudste manier van leren. Door het delen en luisteren naar elkaars verhalen ervaren we dat we nooit ergens alleen in staan.

Verhalen delen is een oefening in empathie en creeert verbinding. Met circle talk geven we storytelling­sessies van 2 à 3 uur aan de hand van een vraag of een thema. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Training Essentieel leiderschap

Een 3 daagse leiderschaps­training met transformatieproces voor de leider van vandaag & de toekomst.

In de huidige tijden van verandering is comfortabel worden met transformatie van groot belang. Je spieren wakker maken zodat je met moed en daadkracht om kan gaan met de onduidelijkheid van deze tijd is wat je in deze training gaat ervaren. Het zelf ondergaan van een transformatieproces volgens de stappen van een Rite of Passage geeft je het vermogen om met meer zekerheid en vertrouwen verandering in jouw organisatie aan te gaan en te kunnen begeleiden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reboot & reconnect

Een transformatieve 3 daagse training waarin je stilstaat en kijkt naar je leven en jouw potentieel. 

Wat dient je wel en niet? Wat is er los te laten zodat jij met je al je talent en potentieel verder kunt naar de volgende fase van jouw leven? Wat zijn jouw unieke kwaliteiten en talenten?

We nemen je mee in de stappen van de Rite of Passage methode die je als vanzelf door jouw eigen transformatieproces leidt waarin je het oude los kan laten en het nieuwe volledig kan omarmen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laat je e-mailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwtjes en activiteiten.