REIS

KLAAR VOOR VERANDERING?

Rites of passage in de Sinaï­woestijn

Wil je ruimte, tijd en aandacht vrijmaken om stil te staan bij waar je staat en waar je heen wilt? Trek dan met ons de woestijn in. Daar kom je echt tot rust en kun je voor jezelf nieuwe dingen in beweging zetten. Met Rites of Passage: de oeroude manier om je verandering te markeren, maar dan in een modern jasje. Binnen de krachtige en veilige ruimte van een groep mensen.
Met ons de woestijn in

Een uitdagende, bevrijdende ervaring

DE IDEALE PLEK VOOR EEN REBOOT

De woestijn; als je bewust wilt stilstaan bij een nieuwe fase in je leven is er geen betere plek. Want je komt helemaal uit je normale dagelijkse ritme. Dat begint al met de trektocht, gewiegd op de rug van kameel. En dan zijn er de stilte, de natuur, de sterren en het kampvuur met zijn verhalen. Helemaal zonder afleiding ben je. Een uitdagende, maar ook bevrijdende ervaring kan het zijn. Als je de woestijn uitkomt weet je precies wat je in je leven anders wilt aanpakken.

Datum en prijs

De data waarop de reis plaatsvindt worden binnenkort bekend gemaakt. De groep is tussen de 6 en 12 deelnemers. Je betaalt 1545 euro, exclusief vliegticket naar Sharm El Sheik.

AANMELDEN

Sacred Time zijn Nynke Vos, Jeroen Vermeer en Annemieke Verhoeff. Opgeleid aan het Rites of Passage Institute en het Bert Hellinger Instituut zijn zij gekwalificeerd om jou en de groep door de verschillende fases te begeleiden die bij een Rite of Passage horen. Op een toegankelijke, heldere en veilige manier.

Nynke Vos
mail@sacredtime.nl
06 42 12 66 69

Het team

Wie begeleiden je in de woestijn?

NYNKE VOS

Jarenlang begeleidde ik pubers, die groeiden van kind naar geen kind meer, maar ook nog geen volwassenen. Ik houd van die chaos die deze tussentijd markeert. Het niet weten, het nog niet zijn en nog geen idee hebben wat je gaat worden. Onbewust werkte ik toen al met veel rituelen. Die hielpen gronden en markeren waar kinderen waren waardoor deze overgang makkelijker en rustiger werd. In 2018 kwam ik in contact met het Rite of passage werk en viel alles op zijn plek. Het is een krachtig framework wat ruimte en vorm geeft aan transformatie. Een proces wat ik prachtig vind om te begeleiden.

Annemieke Verhoeff

Ik ben geboeid door leren en ontwikkeling, de menselijke natuur en de uitdagingen van onze westerse cultuur. Als leiderschaps­coach werk ik met mensen en teams die een verandering doormaken en iets nieuws de wereld in brengen. Met hen werk ik aan het creëren van veilige ruimte, waarbinnen verbinding, inzicht en beweging bijna als vanzelf­sprekend ontstaan. In 2018 ontdekte ik met Nynke het werk van het Rites of Passage institute en ervaarde wat dit voor mij als volwassene deed. Ondanks een pad vol verkenning en reflectie, bood deze ervaring me iets nieuws – waarvan ik niet wist hoezeer ik het gemist had. Het hielp me om mijn plek in het geheel beter te zien en maakte dat ik eerdere overgangs­­momenten, zoals bewegen van ziekte naar gezond­heid, alsnog kon integreren. De vanzelf­­sprekend­heid van natuur, vertraging en rituelen – gecombi­neerd met een mooi begeleid en krachtig proces, geeft je een basis voor gezonde volwassen ontwikkeling.

Jeroen Vermeer

Ik ben zo’n typisch voorbeeld van iemand die al enkele passages genomen heeft in zijn leven, maar daar nooit echt bij stil stond. Altijd maar door, en door en door. Dat het anders kon wist ik altijd al wel, maar ja, het dan ook nog anders doen is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik wens jou dan ook toe dat je stil kan (en durft!) staan bij de veranderingen die zich in jouw leven voordoen. In mijn werk ben ik gericht op het vergroten van verandercapaciteit van mensen. Een rite of passage ritueel past prachtig in dit plaatje en zou ik ieder leiderschapsteam van harte gunnen. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om deze reis samen met Annemieke en Nynke te begeleiden. En als vader van mijn drie prachtige kinderen hoop ik zodra ze hier klaar voor zijn dit proces aan hen te mogen schenken.

Mee op reis? Vragen? Neem contact met ons op.