OVER ONS

"Sacred time is time devoted to the heart, to the self, to others, to eternity. Sacred time is not measured in minutes, hours or days. Sacred time, like Sacred space, is necessary for our wellbeing, but Sacred time has grown increasingly difficult to find"

-Gary Eberle, Sacred time and the search for meaning

Wij organiseren bijeenkomsten, trainingen en reizen waarop de tijd stil kan staan.

Mijn naam is Nynke Vos. Ruimte maken voor wezenlijke groei en ontwikkeling in ontmoeting met anderen. Dat is wat mij drijft. Ik geloof dat verandering en transformatie een gezamenlijk proces is, wat het beste plaats kan vinden in verbinding met elkaar.

Met Sacred Time maak ik daar ruimte voor, ruimte en tijd. Tijd die niet gaat over de dagelijkse dingen, niet over wat er morgen moet gebeuren, de tijd van de klok. Maar tijd waarin we de diepte in kunnen. Tijd waarin we verbinding kunnen ervaren, ons kunnen wijden aan dat wat er echt toe doet. In de activiteiten van Sacred Time werk ik samen met Annemieke Verhoeff en Jeroen Vermeer.

De methode

In onze reizen en trainingen werken wij met de Rite of Passage methode. Een framework van stappen gedestilleerd uit overgangsrituelen van inheemse volken aangepast aan de wereld van vandaag. In stappen leidt het je door een transformatieproces waarin je het oude los kunt laten en het nieuwe kunt omarmen. Het is een proces wat veel teweeg kan brengen, veel persoonlijke groei oplevert en zorgvuldig begeleidt wordt.

We werken met de Methode ontwikkeld op het Rite of Passage Insitute in Australië.

TESTIMONIALS

Ervaringen van klanten

"Nynke, Annemieke en Jeroen creëren een veilige ruimte waarin je jezelf mag zijn en laten zien, zoals je bent. Als je je geroepen voelt om deze rite of passage training aan te gaan, mag je erop vertrouwen dat je met fijne mensen zal zijn en dat je in goede handen bent."
"Als je stil wilt staan bij de grotere thema’s in je leven en keuzes wilt maken die je verdere leven beïnvloeden dan is dit een fijne manier. En dat voelt niet als een trucje, er verandert echt wat, er is een duidelijke vóór en na."
"Woorden die voor mij van toepassing waren: aanvullende kijk op je geschiedenis/gezin van herkomst, bewustwording, open staan voor/aandacht voor, in gesprek, beleven, betekenis geven aan."
"Nynke delivered and facilitated an amazing storytelling session for a group of young entrepreneurs in the Kairos UK community. The session was focused on sharing and listening to stories from each other's journey and reflecting on how we could use those powerful stories to enrich our own paths. It was an immensely powerful session that I will not forget in a hurry. I would not hesitate to recommend Nynke to organisations that are serious about the wellbeing their people."

Laat je e-mailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwtjes en activiteiten.